pytanie - jak dojechać ze Słupska do Jarosławca?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marcjan
    Classic
    • 2007
    • 16

Co jak co ale obecnemu rządowi udaje się dokuczac narodowi polskiemu :evil: Np szkoły jazdy juz zwalniaja instruktorów, bo po wprowadzeniu nowych przepisów chętnych brak. Niebawem Wordy będą musiały POzbyć się egzaminatorów, na rynku aut używanych też mniej bedzie schodziło aut "jako pierwszy samochód", opon, olejów też mniej się sprzeda....na wulkanizacje tez mniej osób podjedzie....na cpn też - wiec q..a mać jedna głupia decyzja a straty niesamowiecie wielkie! Przykład Wordu z Kielc - w zeszłym roku wymyslili jeszcze zmiane aut na yaryski - szkoły jazdy musiały się dostosować, a teraz dość, ze poniosły koszty zakupu aut to brak chętnych na kursy!
  • Garret
    L&K
    S_OCP Member
    • 2006
    • 1196
    • Octavia II combi (1Z5)
    • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Mam nastepujący problem: moja mama wybiera się na wczasy do Jarosławca jutro tj 15.06
    Marszruta wyglada nastepująco:
    lot do Gdańska->bus do Słupska->Jarosławiec
    i tu mamy problem bo bus przyjeżdża do Słupska o 13:30 a wg rozkladu jazdy on-line ostatni autobus PKS odjeżdża do Jarosławia właśnie o 13:30
    czy ktoś z koleżanek i kolegów orientuje się czy nie ma jakichś późniejszych połaczeń PKS? ew. jakiś bus?
    sprawa pilna;-)
    Garret

-----------
    Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)

Komentarz

• Mariusz87
      L&K
      • 2011
      • 1286
      • Octavia II combi (1Z5)
      • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM
      • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Garret, ze Słupska do tych wszystkich wiosek jeździ sporo różnych busów, więc może coś takiego w necie poszukaj
      moje stare auto
      jest scout

Komentarz

• Garret
        L&K
        S_OCP Member
        • 2006
        • 1196
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CDAA 1.8 TSI 160 KM

dzieki, znalazłem już- są lepsze połączenie ze Sławna;-)
        Garret

-----------
        Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)

Komentarz

Pracuję...